
Urządzenia i Akcesoria
Mardi Gras Meatballs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
Meatballs
-
bread torn in pieces60 g
-
onions quartered120 g
-
beef mince broken in pieces500 g
-
medium egg1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
plain flour for dusting
Sauce
-
onions quartered120 g
-
vegetable oil4 Tbsp
-
celery stalks cut in pieces (5 cm)3
-
green pepper cut in eighths1
-
red pepper cut in eighths1
-
garlic clove1
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
pomegranate molasses1 tsp
-
lemon juice1 Tbsp
-
dried bay leaves ground1 pinch
-
Tabasco® sauce to taste2 - 3 drops
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh parsley leaves (opcjonalnie) roughly chopped, for garnishing
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
427 kcal /
1784 kJ
Białko
34 g
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Beef and Bean Enchiladas
40 min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 min
Chilli Beef with Lemon Feta
30 min
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1 godz. 20 min
Healthy Greek Turkey Burgers
40 min
Chicken Étouffée
45 min
Moroccan Chicken and Couscous
45 min
Thai Burger
35 min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
Kofta Curry
1 godz. 10 min
Chicken and Mushroom Balti
50 min
Chorizo and Chicken Burgers
20 min