Urządzenia i Akcesoria
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
duck breasts, skinless (approx. 650-700 g), cut in pieces (3 cm)4
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
onions quartered100 g
-
celery cut in pieces (2 cm)50 g
-
carrot cut in pieces (2 cm)50 g
-
olive oil plus 2 Tbsp for browning meat20 g
-
unsalted butter diced30 g
-
garlic cloves2
-
red wine250 g
-
tinned chopped tomatoes800 g
-
plain flour25 g
-
ground cinnamon2 tsp
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
bay leaves2
-
sugar1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fine sea salt2 tsp
-
water for cooking pasta
-
dried paccheri pasta500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23.1 g
Kalorie
2221 kJ /
528 kcal
Tłuszcz
14.8 g
Węglowodany
69 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn Saganaki with Feta
35 min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 godz. 30 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
1 godz.
One-pot Moussaka
30 min
Prawn Saganaki
35 min