Urządzenia i Akcesoria
Baked Penne with Vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
water1500 g
-
fine sea salt2 tsp
-
penne (short, dried pasta)500 g
-
olive oil plus 1 Tbsp for pasta25 g
-
garlic clove1
-
olive oil25 g
-
Swiss chard cut in pieces100 g
-
courgettes sliced200 g
-
fresh basil leaves25 g
-
ground black pepper1 pinch
-
milk500 g
-
plain flour25 g
-
margarine, plus extra for greasingsalted butter diced, plus extra for greasing25 g
-
mascarpone80 g
-
cherry tomatoes halved250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25 g
Kalorie
2335 kJ /
558 kcal
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
69 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1 godz. 20 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2 godz. 45 min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Lentil Moussaka
3 godz. 30 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Tex-Mex Jacket Potatoes
9 godz. 25 min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1 godz. 15 min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1 godz. 30 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min