Urządzenia i Akcesoria
Baked Penne with Vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
water1500 g
-
fine sea salt2 tsp
-
penne (short, dried pasta)500 g
-
olive oil plus 1 Tbsp for pasta25 g
-
garlic clove1
-
olive oil25 g
-
Swiss chard cut in pieces100 g
-
courgettes sliced200 g
-
fresh basil leaves25 g
-
ground black pepper1 pinch
-
milk500 g
-
plain flour25 g
-
margarine, plus extra for greasingsalted butter diced, plus extra for greasing25 g
-
mascarpone80 g
-
cherry tomatoes halved250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25 g
Kalorie
2335 kJ /
558 kcal
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
69 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta and Chickpea Salad
25 min
Butterbean and Feta Burgers
1 godz. 30 min
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 min
Goat's Cheese Pie
1 godz. 10 min
Tex-Mex Jacket Potatoes
9 godz. 25 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min