Baked Penne with Vegetables
TM6 TM5

Baked Penne with Vegetables

4.6 ( 134 oceny )

Składniki

  • 100 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
  • 1500 g water
  • 2 tsp fine sea salt
  • 500 g penne (short, dried pasta)
  • 25 g olive oil plus 1 Tbsp for pasta
  • 1 garlic clove
  • 25 g olive oil
  • 100 g Swiss chard cut in pieces
  • 200 g courgettes sliced
  • 25 g fresh basil leaves
  • 1 pinch ground black pepper
  • 500 g milk
  • 25 g plain flour
  • 25 g salted butter diced, plus extra for greasing
    lub margarine plus extra for greasing
  • 80 g mascarpone
  • 250 g cherry tomatoes halved

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
558 kcal / 2335 kJ
Białko
25 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
69 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy