Urządzenia i Akcesoria
Baked Penne with Vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
water1500 g
-
fine sea salt2 tsp
-
penne (short, dried pasta)500 g
-
olive oil plus 1 Tbsp for pasta25 g
-
garlic clove1
-
olive oil25 g
-
Swiss chard cut in pieces100 g
-
courgettes sliced200 g
-
fresh basil leaves25 g
-
ground black pepper1 pinch
-
milk500 g
-
plain flour25 g
-
margarine, plus extra for greasingsalted butter diced, plus extra for greasing25 g
-
mascarpone80 g
-
cherry tomatoes halved250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25 g
Kalorie
2335 kJ /
558 kcal
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
69 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 godz.
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 godz. 20 min
Pumpkin, Feta and Caramelised Onion Tart
1 godz. 10 min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 min
Avocado Pesto Orecchiette
35 min
Goat's Cheese Pie
1 godz. 10 min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 min