Urządzenia i Akcesoria
Mexican Stuffed Peppers
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
mixed peppers halved4
-
garlic cloves2
-
onions quartered80 g
-
fresh jalapeño chillies to taste, halved, deseeded if desired1 - 2
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
fresh coriander leaves only, plus extra for garnishing5 sprigs
-
ground cumin2 tsp
-
smoked paprika2 tsp
-
chilli powder mild1 tsp
-
turkey mince 5% fat or less, broken in pieces250 g
-
tinned black beans rinsed, drained200 g
-
150 g frozen sweetcorn kernels, drainedtinned sweetcorn drained150 g
-
tomato purée30 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
mozzarella reduced fat, sliced (1 cm)125 g
-
spring onions finely sliced2
-
fat-free plain yoghurt for serving
-
mixed salad leaves for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31 g
Kalorie
1563 kJ /
373 kcal
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 min
Halloumi Salad
20 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
One-pot Moussaka
30 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1 godz.
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min
Speedy Bean and Chorizo Chilli
20 min
Beef and Bean Enchiladas
40 min
Chicken Enchiladas
1 godz.
Chilli Con Carne
35 min