Urządzenia i Akcesoria
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
olive oil60 g
-
dried oregano1 tsp
-
lemon finely grated zest only½
-
chicken breasts skinless, butterflied (sliced through horizontally almost to the edge then opened out)3
-
Greek yoghurt200 g
-
courgette cut in pieces (approx. 150 g)1
-
fine sea salt plus extra to taste1 pinch
-
ground black pepper plus extra to taste1 pinch
-
water625 g
-
couscous250 g
-
frozen peas50 g
-
pitted black olives50 g
-
red peppers diced50 g
-
spring onions sliced (1 cm)25 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39.2 g
Kalorie
2384 kJ /
570 kcal
Tłuszcz
21.2 g
Węglowodany
55.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Chicken Caprese Pasta Salad
25 min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti (TM6 & TM5)
40 min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Chicken and Spinach Lasagne
1 godz. 15 min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 min
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25 min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Mexican Turkey Chilli
40 min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1 godz.