Salteado de vitela com ananás e especiarias

Salteado de vitela com ananás e especiarias

3.0 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
2 doses

Składniki

  • carne de vitela cortada em pedaços
    500 g
  • molho de soja
    30 g
  • açúcar amarelo
    30 g
  • piripíri em pó
    1 c. chá de
  • vinagre
    10 g
  • gengibre em pó
    1 c. chá de
  • cardamomo verde em pó
    ½ c. chá de
  • sementes de mostarda
    1 c. chá de
  • sementes de coentros
    1 c. chá de
  • óleo
    30 g
  • chalota
    20 g
  • ananás cortado em pedaços
    200 g
  • Coentros só as folhas q.b. p/ polvilhar

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 544.9 kcal / 2279.9 kJ
Białko 53.4 g
Tłuszcz 22.3 g
Węglowodany 32.6 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 3.2 g
Sód 1077.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...