
Urządzenia i Akcesoria
Risoto de espinafres e fiambre
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 doses
Składniki
-
queijo parmesão80 g
-
azeite10 g
-
manteiga30 g
-
cebola70 g
-
alho-francês cortado em pedaços50 g
-
dente de alho1
-
vinho branco80 g
-
água900 g
-
caldo de galinha1 c. chá de
-
sal1 c. chá de
-
arroz p/ risoto300 g
-
espinafres cortado em tiras150 g
-
queijo feta esfarelado80 g
-
fiambre fatiado, cortado em tiras150 g
-
Pimenta q.b. p/ polvilhar
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
386.3 kcal /
1616.2 kJ
Białko
15.2 g
Tłuszcz
14.6 g
Węglowodany
45.3 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Sód
1010 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Outubro com a Bimby®
48 Przepisów
Portugalia
Portugalia