Risoto de ervilhas, espargos e favas

Risoto de ervilhas, espargos e favas

3.6 10 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 doses

Składniki

  • queijo da Ilha
    85 g
  • coentros
    15 g
  • manteiga
    90 g
  • cebola roxa cortada em pedaços
    130 g
  • favas descongeladas
    120 g
  • ervilhas descongeladas
    200 g
  • espargos verdes cortados em pedaços pequenos
    200 g
  • limão só a raspa
    1
  • vinho branco
    50 g
  • água
    900 g
  • arroz p/ risoto
    320 g
  • caldo de legumes caseiro
    1 c. chá de
    1 cubo de caldo de legumes

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 419 kcal / 1754 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 51 g
Błonnik 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...