
Urządzenia i Akcesoria
Risoto de ervilhas, espargos e favas
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 doses
Składniki
-
queijo da Ilha85 g
-
coentros15 g
-
manteiga90 g
-
cebola roxa cortada em pedaços130 g
-
favas descongeladas120 g
-
ervilhas descongeladas200 g
-
espargos verdes cortados em pedaços pequenos200 g
-
limão só a raspa1
-
vinho branco50 g
-
água900 g
-
arroz p/ risoto320 g
-
caldo de legumes caseiro1 c. chá de
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
419 kcal /
1754 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
51 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista Março 2019
73 Przepisy
Portugalia
Portugalia