
Urządzenia i Akcesoria
Esparguete integral com pesto de ervilhas
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 doses
Składniki
-
queijo parmesão50 g
-
dente de alho1
-
azeite50 g
-
ervilhas descongeladas300 g
-
amêndoa c/ pele100 g
-
coentros só as folhas10 g
-
sumo de limão20 g
-
água1000 g
-
sal1 c. chá de
-
esparguete integral350 g
-
iogurte natural120 g
-
ovo1
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
489.8 kcal /
2049.5 kJ
Białko
18.8 g
Tłuszcz
21.5 g
Węglowodany
57 g
Błonnik
7.2 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Sód
536.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista Janeiro 2018
17 Przepisów
Portugalia
Portugalia