Esparguete integral com pesto de ervilhas
TM6 TM5 TM31

Esparguete integral com pesto de ervilhas

4.1 (15 ocen)

Składniki

  • 50 g queijo parmesão
  • 1 dente de alho
  • 50 g azeite
  • 300 g ervilhas descongeladas
  • 100 g amêndoa c/ pele
  • 10 g coentros, só as folhas
    lub 10 g manjericão, só as folhas
  • 20 g sumo de limão
  • 1000 g água
  • 1 c. chá de sal
  • 350 g esparguete integral
  • 120 g iogurte natural
  • 1 ovo

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
2049.5 kJ / 489.8 kcal
Białko
18.8 g
Węglowodany
57 g
Tłuszcz
21.5 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Błonnik
7.2 g
Sód
536.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy