Sopa e tofu com legumes

Sopa e tofu com legumes

4.2 46 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 doses

Składniki

  • pimento vermelho cortado em cubos
    120 g
  • curgete cortada em cubos
    200 g
  • cenoura cortada em rodelas finas
    100 g
  • tofu cortado em cubos
    500 g
  • folhas de agrião
    80 g
  • azeite
    80 g
  • dente de alho
    1
  • coentros
    20 g
  • salsa
    20 g
  • sal
    2 ½ c. chá de
  • mistura de legumes (cebola, curgete, cenoura, abóbora, alho-francês, aipo ou outros) cortados em pedaços
    1000 g
  • água
    850 g
  • orégãos
    1 c. chá de

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 281.2 kcal / 1176.5 kJ
Białko 12.4 g
Tłuszcz 17.5 g
Węglowodany 21.5 g
Błonnik 7.3 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Sód 1365.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...