Urządzenia i Akcesoria
Tomatada mexicana
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 doses
Składniki
-
ovos6
-
sal2 c. chá de
-
Pimenta q.b. p/ temperar
-
coentros20 g
-
malagueta verde½
-
alho2 dentes de
-
cebola150 g
-
azeite30 g
-
tomate maduro cortado em pedaços500 g
-
cominhos½ c. chá de
-
malagueta seca1
-
feijão-encarnado, em lata520 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
1101.6 mg
Białko
11.6 g
Kalorie
907.4 kJ /
216.9 kcal
Tłuszcz
9.9 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
21.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sabores do Mundo
9 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Salada de grão, tomate e atum com vinagreta de coentros e lima
10 min.
Salada gigante com vinagreta de framboesa e mel
35 min.
Tomatada
25 min.
Tabule com tomate e hortelã
1h
Strogonoff de legumes
30 min.
Tomatada com ovos escalfados
55 min.
Tofu de coentrada
20 min.
Tomatada de ovos
35 min.
Caprese de beringela no forno com cuscuz
1h
Caril de legumes
55 min.
Cenouras do Algarve
1h 30 min.
Ratatouille
40 min.