Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Hollandaise Sauce
-
water15 g
-
lemon juice30 g
-
unsalted butter diced225 g
-
egg yolks from large eggs4
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste1 pinch
Salmon, Asparagus and Rice
-
30 g fresh parsley leavescoriander leaf30 g
-
lemon thin peelings of zest only1
-
jasmine rice285 g
-
water1000 g
-
onion powder1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
340 g broccoli floretsgreen asparagus340 g
-
fresh salmon fillets, skinless (approx. 3 cm thick)450 g
-
lemon juice1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
672 mg
Białko
33 g
Kalorie
3778 kJ /
903 kcal
Tłuszcz
58 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
32 g
Węglowodany
62 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Potato Fritters with Greek Yoghurt, Smoked Salmon and Chives
35 min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1 godz. 30 min
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
35 min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1 godz. 10 min