
Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Hollandaise Sauce
-
water15 g
-
lemon juice30 g
-
unsalted butter diced225 g
-
egg yolks from large eggs4
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste1 pinch
Salmon, Asparagus and Rice
-
coriander leaves30 g
-
lemon thin peelings of zest only1
-
jasmine rice285 g
-
water1000 g
-
onion powder1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
green asparagus340 g
-
fresh salmon fillets, skinless (approx. 3 cm thick)450 g
-
lemon juice1 Tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
903 kcal /
3778 kJ
Białko
33 g
Tłuszcz
58 g
Węglowodany
62 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
32 g
Sód
672 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Mediterranean Herb Baked Fish (TM6)
45 min
Spaghetti alla Carbonara
30 min
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
35 min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Prawn Saganaki with Feta
35 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 godz. 15 min
Chicken with Peppers and Rice
1 godz.
Dauphinoise Potatoes
50 min