Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Hollandaise Sauce
-
water15 g
-
lemon juice30 g
-
unsalted butter diced225 g
-
egg yolks from large eggs4
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste1 pinch
Salmon, Asparagus and Rice
-
30 g fresh parsley leavescoriander leaf30 g
-
lemon thin peelings of zest only1
-
jasmine rice285 g
-
water1000 g
-
onion powder1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
340 g broccoli floretsgreen asparagus340 g
-
fresh salmon fillets, skinless (approx. 3 cm thick)450 g
-
lemon juice1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
672 mg
Białko
33 g
Kalorie
3778 kJ /
903 kcal
Tłuszcz
58 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
32 g
Węglowodany
62 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Stew in Bread Bowls
6 godz. 30 min
Sous-vide Sausage Ragù
2 godz. 25 min
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 godz.
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Rice with Duck
1 godz. 5 min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Spaghetti alla Carbonara
30 min
Baby-friendly Beef, Mushroom and Olive Stew
1 godz. 55 min
Chilli Con Carne
35 min