Urządzenia i Akcesoria
Asparagus with Romesco Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
blanched almonds30 g
-
blanched hazelnuts25 g
-
garlic clove unpeeled1
-
water500 g
-
green asparagus woody ends removed350 - 400 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
sweet paprika1 ½ tsp
-
roasted red peppers, preserved drained, reserving 20 g oil, cut in pieces100 g
-
tomatoes quartered80 g
-
fresh red chilli (opcjonalnie) halved, deseeded½
-
red wine vinegar1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
917 kJ /
222 kcal
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Sprouts and Cauliflower
20 min
Sous-vide Poached Eggs
30 min
Houmous
13 godz. 30 min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40 min
Asparagus Stem Soup
55 min
Whipped Cream
10 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 godz.
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 godz. 20 min
Steamed Brussels Sprouts with Orange Herb Butter
25 min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 godz.