Asparagus with Romesco Sauce
TM5 TM6

Asparagus with Romesco Sauce

4.5 (10 ocen)

Składniki

  • 30 g blanched almonds
  • 25 g blanched hazelnuts
  • 1 garlic clove, unpeeled
  • 500 g water
  • 350 - 400 g green asparagus, woody ends removed
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 1 ½ tsp sweet paprika
  • 2 pinches ground black pepper
  • 100 g roasted red peppers, preserved, drained, reserving 20 g oil, cut in pieces
  • 80 g tomatoes, quartered
  • ½ fresh red chilli, halved, deseeded (opcjonalnie)
  • 1 Tbsp red wine vinegar

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
917 kJ / 222 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
5 g
Tłuszcz
19 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy