Urządzenia i Akcesoria
Asparagus with Romesco Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
blanched almonds30 g
-
blanched hazelnuts25 g
-
garlic clove unpeeled1
-
water500 g
-
green asparagus woody ends removed350 - 400 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
sweet paprika1 ½ tsp
-
roasted red peppers, preserved drained, reserving 20 g oil, cut in pieces100 g
-
tomatoes quartered80 g
-
fresh red chilli (opcjonalnie) halved, deseeded½
-
red wine vinegar1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
917 kJ /
222 kcal
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Whisked Egg Whites
5 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 godz.
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 godz.
Steamed Broccoli Mash
35 min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40 min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 min
Steamed Brussels Sprouts with Orange Herb Butter
25 min