Urządzenia i Akcesoria
Asparagus with Romesco Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
blanched almonds30 g
-
blanched hazelnuts25 g
-
garlic clove unpeeled1
-
water500 g
-
green asparagus woody ends removed350 - 400 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
sweet paprika1 ½ tsp
-
roasted red peppers, preserved drained, reserving 20 g oil, cut in pieces100 g
-
tomatoes quartered80 g
-
fresh red chilli (opcjonalnie) halved, deseeded½
-
red wine vinegar1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
917 kJ /
222 kcal
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Potato Mash with Sage and Hazelnuts
30 min
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min
Steamed Green Beans and Helda Beans
20 min
Pea Gazpacho
4 godz. 15 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Salmon Soufflé
1 godz.
Cod with Citrus Butter
50 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Steamed Broccoli Mash
35 min
Brown Rice Salad with Trout
35 min