Urządzenia i Akcesoria
Olive and Mozzarella Farfalle
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
mozzarella cheese drained, cut in pieces125 g
-
pitted olives, green or black, as desired, drainedtaggiasca olives pitted, drained80 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
water1200 g
-
fine sea salt1 heaped tsp
-
dried farfalle pasta320 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
2025 kJ /
484 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Creamy Pea Pasta
25 min
Mackerel and Lemon Trofie
30 min
Tuna-stuffed Tomatoes
35 min
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2 godz.
Avocado Pesto Orecchiette
35 min
Mediterranean Salad
25 min
Spring Vegetable Penne
45 min
Soufflé with Macaroni and Manchego Cheese
55 min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45 min
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1 godz. 20 min
Halloumi Salad
20 min