Olive and Mozzarella Farfalle

Olive and Mozzarella Farfalle

2.8 12 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • mozzarella cheese drained, cut in pieces
    125 g
  • taggiasca olives pitted, drained
    80 g
    pitted olives, green or black, as desired, drained
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • water
    1200 g
  • fine sea salt
    1 heaped tsp
  • dried farfalle pasta
    320 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 484 kcal / 2025 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 58 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...