Olive and Mozzarella Farfalle
TM6 TM5 TM31

Olive and Mozzarella Farfalle

2.6 (11 ocen)

Składniki

  • 125 g mozzarella cheese, drained, cut in pieces
  • 80 g taggiasca olives, pitted, drained
    lub pitted olives, green or black, as desired, drained
  • 50 g extra virgin olive oil
  • 1200 g water
  • 1 heaped tsp fine sea salt
  • 320 g dried farfalle pasta

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2025 kJ / 484 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
58 g
Tłuszcz
23 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy