Urządzenia i Akcesoria
Olive and Mozzarella Farfalle
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
mozzarella cheese drained, cut in pieces125 g
-
pitted olives, green or black, as desired, drainedtaggiasca olives pitted, drained80 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
water1200 g
-
fine sea salt1 heaped tsp
-
dried farfalle pasta320 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
2025 kJ /
484 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Pea Pasta
25 min
Pasta alla Puttanesca
35 min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 min
Sweet and sour chicken with rice
40 min
Asparagus and Pea Pasta
20 min
Spring Vegetable Penne
45 min
Alpine Macaroni
45 min
Cheeseboard Spaghetti
45 min
Pasta alla Norma
50 min
Pasta al Arrabiata
30 min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 godz. 10 min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min