Rice Salad with Eggs and Tuna
TM6 TM5 TM31

Rice Salad with Eggs and Tuna

4.1 (66 ocen)

Składniki

  • 1200 g water
  • 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • 250 g long grain rice (12-16 minutes cooking time)
  • 2 medium eggs
  • 120 g carrots, cut in small cubes
  • 280 g courgettes, cut in small cubes
  • 100 g frozen green peas
  • 200 g tinned tuna in oil (weight includes oil), drained and flaked
  • 100 g olives, pitted, whole or chopped (black or green)
  • 15 - 20 g pickled gherkins, sliced
  • 1 sprig fresh mint, leaves only
  • 1 Tbsp extra virgin olive oil
  • 1 - 2 tsp vinegar (opcjonalnie)
    lub 1 - 2 tsp lemon juice (opcjonalnie)
  • 7 cherry tomatoes, halved or quartered

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2027 kJ / 485 kcal
Białko
21 g
Węglowodany
59 g
Tłuszcz
18 g
Błonnik
6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy