Urządzenia i Akcesoria
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves15 g
-
liquid vegetable stock500 g
-
oil1 tsp
-
potatoes cut in pieces (2 cm)550 g
-
butternut squash cut in cubes (1 cm)600 g
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sweet paprika3 ½ tsp
-
sausagemeat500 g
-
cream100 g
-
cornflour20 g
-
ground nutmeg2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
28.7 g
Kalorie
2448 kJ /
585 kcal
Tłuszcz
30.4 g
Węglowodany
49.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turkey Crumble
1hod. 10min.
Beef-Ragout with Macaroni
30min.
Bacon and Spring Onion Potato Salad
1hod. 5min.
Leftover Turkey and Veg Bake
1hod.
Honeyed Chicken
25min.
Tuna Noodle Bake
1hod. 20min.
Lemon Chicken
20min.
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50min.
Creamy mustard chicken stew
40min.
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40min.
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ-sauce
40min.
Ham and Leek Pasta Sauce
30min.