Urządzenia i Akcesoria
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves15 g
-
liquid vegetable stock500 g
-
oil1 tsp
-
potatoes cut in pieces (2 cm)550 g
-
butternut squash cut in cubes (1 cm)600 g
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sweet paprika3 ½ tsp
-
sausagemeat500 g
-
cream100 g
-
cornflour20 g
-
ground nutmeg2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
28.7 g
Kalorie
2448 kJ /
585 kcal
Tłuszcz
30.4 g
Węglowodany
49.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turkey Burgers with Caramelised Onion and Pepper
30 min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 godz. 10 min
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Tuna Noodle Bake
1 godz. 20 min
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1 godz. 15 min
Pasta with Chicken, Mushrooms and Green Beans
40 min
Beef with Mushrooms
30 min
Turkey Crumble
1 godz. 10 min
Honeyed Chicken
25 min
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1 godz.
Salmon Farfalle with Pesto
45 min