Urządzenia i Akcesoria
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves15 g
-
liquid vegetable stock500 g
-
oil1 tsp
-
potatoes cut in pieces (2 cm)550 g
-
butternut squash cut in cubes (1 cm)600 g
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sweet paprika3 ½ tsp
-
sausagemeat500 g
-
cream100 g
-
cornflour20 g
-
ground nutmeg2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
28.7 g
Kalorie
2448 kJ /
585 kcal
Tłuszcz
30.4 g
Węglowodany
49.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ham and Leek Pasta Sauce
30 min
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Cottage Pie
1 godz. 10 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Chicken and Spinach Lasagne
1 godz. 15 min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 godz. 10 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Mardi Gras Meatballs
1 godz. 5 min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1 godz.