Urządzenia i Akcesoria
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
sunflower oil750 g
-
floury potatoes (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut in pieces that fit through feeder500 g
-
medium eggs4
-
white wine vinegar1 tsp
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
fresh dill cut in pieces15 g
-
malt vinegar to taste
-
white fish fillets, skinless (e.g. haddock, pollock, cod, approx. 200 g each)4
-
anchovy breadcrumbs, homemade (see tip)200 g
-
processed cheese slices (opcjonalnie)4
-
brioche burger buns4
-
tomato ketchup (opcjonalnie) for serving
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1525.6 mg
Białko
53.6 g
Kalorie
5855.7 kJ /
1399.6 kcal
Tłuszcz
100.5 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
15.5 g
Węglowodany
73.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 godz.
Spicy Chicken with Coconut Rice
1 godz. 25 min
Pad Thai
45 min
Italian Ditalini Vegetable Soup
40 min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken
1 godz. 10 min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM5)
1 godz. 10 min
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1 godz. 15 min
Crispy Smashed Potato Salad
1 godz. 30 min
Caribbean Wraps
50 min
Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta
3 godz.
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Prawn and Vegetable Rice
1 godz. 10 min