Urządzenia i Akcesoria
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
sunflower oil750 g
-
floury potatoes (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut in pieces that fit through feeder500 g
-
medium eggs4
-
white wine vinegar1 tsp
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
fresh dill cut in pieces15 g
-
malt vinegar to taste
-
white fish fillets, skinless (e.g. haddock, pollock, cod, approx. 200 g each)4
-
anchovy breadcrumbs, homemade (see tip)200 g
-
processed cheese slices (opcjonalnie)4
-
brioche burger buns4
-
tomato ketchup (opcjonalnie) for serving
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1525.6 mg
Białko
53.6 g
Kalorie
5855.7 kJ /
1399.6 kcal
Tłuszcz
100.5 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
15.5 g
Węglowodany
73.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Big Mac Style Wraps
40 min
Mushroom Fettuccini
40 min
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 godz. 45 min
Pad Thai
45 min
Lasagne-style Courgette Bake
2 godz. 15 min
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
1 godz. 30 min
Garlic and Herb Breadcrumbs
5 min
Bao Buns with Pork in BBQ sauce
2 godz. 10 min
Dairy-free Dauphinoise Potatoes
1 godz. 10 min
Ham, Egg and Chips
30 min
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45 min
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Stout
4 godz. 55 min