Urządzenia i Akcesoria
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
sunflower oil750 g
-
floury potatoes (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut in pieces that fit through feeder500 g
-
medium eggs4
-
white wine vinegar1 tsp
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
fresh dill cut in pieces15 g
-
malt vinegar to taste
-
white fish fillets, skinless (e.g. haddock, pollock, cod, approx. 200 g each)4
-
anchovy breadcrumbs, homemade (see tip)200 g
-
processed cheese slices (opcjonalnie)4
-
brioche burger buns4
-
tomato ketchup (opcjonalnie) for serving
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1525.6 mg
Białko
53.6 g
Kalorie
5855.7 kJ /
1399.6 kcal
Tłuszcz
100.5 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
15.5 g
Węglowodany
73.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Lasagne-style Courgette Bake
2 godz. 15 min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Spicy Mince Pork Noodles
45 min
Vegetarian Pizza
Brak ocen
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Roast Chicken with Vegetables
1 godz. 10 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Sausage and Fennel Orzotto
50 min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min