Urządzenia i Akcesoria
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
sunflower oil750 g
-
floury potatoes (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut in pieces that fit through feeder500 g
-
medium eggs4
-
white wine vinegar1 tsp
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
fresh dill cut in pieces15 g
-
malt vinegar to taste
-
white fish fillets, skinless (e.g. haddock, pollock, cod, approx. 200 g each)4
-
anchovy breadcrumbs, homemade (see tip)200 g
-
processed cheese slices (opcjonalnie)4
-
brioche burger buns4
-
tomato ketchup (opcjonalnie) for serving
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1525.6 mg
Białko
53.6 g
Kalorie
5855.7 kJ /
1399.6 kcal
Tłuszcz
100.5 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
15.5 g
Węglowodany
73.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spaghetti Carbonara
40 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 min
Roast Pork with Chutney, Vegetables, Mashed Sweet Potatoes and Sweet Wine Sauce
2 godz.
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4 godz. 20 min
Pasta alla Nerano
40 min
Anchovy Breadcrumbs
5 min
Mediterranean Herb Baked Fish
45 min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 godz. 50 min
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1 godz. 55 min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2 godz.
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 godz. 15 min