Urządzenia i Akcesoria
Dukkah Lamb Meatballs with Quinoa and Yoghurt Sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Garlic Yoghurt Sauce
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
olive oil1 tsp
-
fat-free plain yoghurt200 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Lamb, Quinoa and Courgettes
-
blanched hazelnuts95 g
-
sunflower seeds1 ½ Tbsp
-
cumin seeds2 tsp
-
coriander seeds2 tsp
-
sesame seeds1 tsp
-
black peppercorns½ tsp
-
dried fennel seeds¼ tsp
-
fine sea salt plus 2 pinches¾ tsp
-
courgettes (approx. 400 g), cut in sticks (5 cm x 1 cm)3
-
olive oil1 Tbsp
-
garlic cloves crushed3
-
fresh mint 2 sprigs roughly chopped leaves7 sprigs
-
lamb mince broken in pieces400 g
-
boiling water1000 g
-
quinoa rinsed150 g
-
Medjool dates5
-
carrots150 g
-
tahini20 g
-
cider vinegar15 g
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
370 mg
Białko
36 g
Kalorie
2906 kJ /
695 kcal
Tłuszcz
35 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chilli Beef with Lemon Feta
30 min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min
Sweet Chilli Chicken with Slaw
2 godz.
Chicken and Chorizo Filo Pie
2 godz.
Steak Fajita Sweet Potatoes
1 godz.
One-pot Moussaka
30 min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1 godz. 30 min
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1 godz.