Urządzenia i Akcesoria
Thai Burger
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
fresh lemon grass tough outer layer removed, cut in pieces (1 cm)1 stalk
-
fresh red chilli halved, deseeded (see tip)1
-
garlic cloves2
-
spring onions cut in lengths (2 cm)2
-
fresh coriander leaves only3 sprigs
-
button mushrooms halved200 g
-
fine sea salt½ tsp
-
pork mince, or mixed minced meat, broken in piecesbeef mince broken in pieces400 g
-
fish sauce1 Tbsp
-
sunflower oil for frying
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22 g
Kalorie
1337 kJ /
320 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1 godz. 40 min
Prawn And Chicken Laksa
40 min
Sri Lankan Red Beef Curry
1 godz. 35 min
Thai burgers
30 min
Quick Lamb Dhansak
50 min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1 godz. 25 min
Beef Korma
2 godz. 25 min
Thai Fishcakes
1 godz. 10 min
Chicken and Chorizo Filo Pie
2 godz.
Chipotle Chilli Beef Cobbler
2 godz. 10 min
Cape Malay Chicken Curry
1 godz.
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1 godz.