Urządzenia i Akcesoria
Thai Burger
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
fresh lemon grass tough outer layer removed, cut in pieces (1 cm)1 stalk
-
fresh red chilli halved, deseeded (see tip)1
-
garlic cloves2
-
spring onions cut in lengths (2 cm)2
-
fresh coriander leaves only3 sprigs
-
button mushrooms halved200 g
-
fine sea salt½ tsp
-
pork mince, or mixed minced meat, broken in piecesbeef mince broken in pieces400 g
-
fish sauce1 Tbsp
-
sunflower oil for frying
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22 g
Kalorie
1337 kJ /
320 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chorizo and Chicken Burgers
20 min
Sticky Chilli Beef
55 min
Prawn And Chicken Laksa
40 min
Sweet Chilli Chicken with Slaw
2 godz.
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1 godz. 40 min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 godz. 40 min
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1 godz.
Cape Malay Chicken Curry
1 godz.
Boboti (Spiced Baked Mince Beef)
1 godz. 10 min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1 godz. 5 min
Green Curry Chicken
55 min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1 godz. 40 min