Urządzenia i Akcesoria
Mini Vegetable Frittatas
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
48 pieces
Składniki
-
olive oil plus extra for greasing40 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves15 g
-
Parmesan cheese50 g
-
shallots halved100 g
-
garlic cloves3
-
aubergines cut in pieces150 g
-
courgettes cut in pieces150 g
-
red peppers cut in pieces200 g
-
fine sea salt1 tsp
-
double cream125 g
-
medium eggs8
-
ground black pepper¼ tsp
-
Chinese five spice½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
1.7 g
Kalorie
165 kJ /
40 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Węglowodany
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta alla Puttanesca
35 min
Dukkah Lamb Meatballs with Quinoa and Yoghurt Sauce
40 min
Sweet Potato Crust Pizza
1 godz. 15 min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25 min
Balsamic Spelt Salad
20 min
Stuffed vegetables
1 godz. 5 min
Cranberry and Pistachio Bites
2 godz. 20 min
Pears, Cheese and Honey
15 min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50 min
Wild Rice and Tuna Salad
50 min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 godz. 15 min