Urządzenia i Akcesoria
Mini Vegetable Frittatas
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
48 pieces
Składniki
-
olive oil plus extra for greasing40 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves15 g
-
Parmesan cheese50 g
-
shallots halved100 g
-
garlic cloves3
-
aubergines cut in pieces150 g
-
courgettes cut in pieces150 g
-
red peppers cut in pieces200 g
-
fine sea salt1 tsp
-
double cream125 g
-
medium eggs8
-
ground black pepper¼ tsp
-
Chinese five spice½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
1.7 g
Kalorie
165 kJ /
40 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Węglowodany
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable Oat Bake
1 godz. 15 min
Curried Squash Galette
1 godz. 20 min
Tahini and Beetroot Dip
1 godz. 15 min
Marzipan Balls
25 min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2 godz. 50 min
Raspberry and Pistachio Muffins
55 min
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1 godz. 50 min
Pesto with Rocket and Chilli
10 min
Strawberry and Pistachio Semifreddo - Semifreddo alla fragola e pistacchio
18 godz.
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1 godz. 30 min
Artichoke And Tofu Dip
5 min
Beetroot Houmous
15 min