Urządzenia i Akcesoria
Spring Green Broth with Lamb Meatballs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Meatballs
-
wholemeal bread torn in pieces50 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
garlic clove1
-
fresh mint leaves only6 sprigs
-
lamb mince broken in pieces400 g
-
ricotta cheese75 g
-
large egg1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper plus extra for serving2 pinches
Broth
-
garlic clove1
-
2 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
onions finely sliced40 g
-
water1200 g
-
giant couscous wholemeal100 g
-
sugar snap peas halved lengthways100 g
-
mangetout thinly sliced on the diagonal100 g
-
frozen petits pois100 g
-
plain yoghurt for serving4 Tbsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing1 Tbsp
-
fresh mint leaves roughly chopped, for garnishing1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1467 mg
Białko
35 g
Kalorie
1760 kJ /
421 kcal
Tłuszcz
22 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut turmeric fish curry
40 min
Prawn and chicken laksa
40 min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
1 godz. 10 min
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5 godz. 30 min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min
Balti coconut fish curry
50 min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50 min
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45 min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1 godz. 30 min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 min
Keralan Fish Curry
30 min