Urządzenia i Akcesoria
Lamb Meatballs, Minty Pea Houmous and Flatbreads
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Pickled Red Cabbage
-
red wine vinegar125 g
-
caster sugar10 g
-
fine sea salt10 g
-
red cabbage cored, cut in pieces (5 cm)250 g
Pea Houmous
-
water500 g
-
frozen peas125 g
-
fresh mint leaves only5 g
-
tinned chickpeas drained, rinsed (1 x 400 g tin)240 g
-
olive oil40 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
tahini (see tip)3 Tbsp
-
lemon juice30 g
Tahini Yoghurt Sauce
-
plain yoghurt (see tip)100 g
-
tahini60 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
lemon freshly squeezed juice only1
Meatballs
-
garlic cloves2
-
lamb mince800 g
-
medium eggs2
-
fine sea salt2 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
smoked paprika2 tsp
Flatbreads
-
strong white bread flour plus extra for dusting175 g
-
plain yoghurt250 g
-
baking powder1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
caster sugar½ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2326 mg
Białko
41 g
Kalorie
3765 kJ /
900 kcal
Tłuszcz
53 g
Błonnik
7.5 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chorizo and Chicken Burgers
20 min
Sausage and Fennel Orzotto
50 min
Beef Koftas with Saffron Yoghurt
1 godz. 20 min
Quick Flatbreads
20 min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2 godz. 25 min
Sweet Chilli Chicken with Slaw
2 godz.
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 godz. 15 min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 godz. 40 min
Chilli Con Carne
35 min
Chicken Tikka Flatbreads
45 min
Lamb Burgers with Garlic Herb Mayo
1 godz. 15 min