Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 - 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 100 g red peppers, cut in pieces
- 100 g green peppers, cut in pieces
- 200 g red onions (100 g quartered, 100 g thinly sliced)
- 100 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 1 tsp brown sugar
- 2 tsp fine sea salt
- 3 Tbsp lemon juice
- 2 Tbsp Dijon mustard
- 1000 g water
- 300 g dried pasta, coloured
- 1 fennel bulb, thinly sliced (180 g)
- 4 celery stalk, thinly sliced (150 g)
- 200 g salami, cut in thin strips
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1522 kJ / 364 kcal
- Białko
- 11.2 g
- Węglowodany
- 31.5 g
- Tłuszcz
- 21.4 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Tuna Pasta Bake
1h
Cottage Pie
1h 10min
Rice with Duck
1h 5min
Ham Hock Potato Bake
35min
Tuna Noodle Bake
1 Std. 20 Min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Cheeseburger Quiche
50min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40 min
Creamy mustard chicken stew
40 min
Cheese and Bacon Pastries
35min
Chicken Pizzaiola
50min
Chicken Salad
1 Std. 20 Min