
Urządzenia i Akcesoria
Vegetable Curry with Rice
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Rice
-
water1300 g
-
olive oil25 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
white long grain rice300 g
Curry
-
coriander seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
cardamom seeds½ tsp
-
mustard seeds½ tsp
-
garlic cloves2
-
fresh red chilli deseeded, cut in pieces1
-
onions quartered100 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
olive oil20 g
-
tinned coconut milk400 g
-
water100 g
-
ground turmeric1 tsp
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt to taste1 - 2 tsp
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte), peeled, cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
carrots sliced (1 cm)150 g
-
cauliflower cut in florets150 g
-
courgette sliced (1 cm)150 g
-
frozen peas100 g
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1689 mg
Białko
13 g
Kalorie
2252 kJ /
538 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
97 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Pilau Rice
40 min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50 min
Red Pepper Houmous
5 min
Chicken Garam Masala
50 min
Chick Pea Curry
35 min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30 min
Chicken Korma
40 min
Vegetable Biryani
50 min
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Dal Makhani
9 godz. 30 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Sweet Potato Curry
30 min