Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 300 g onions, quartered
- 1 Tbsp red wine vinegar
- 3 garlic cloves, crushed (see tip)
- 1 bay leaf
- 500 g tomatoes, halved
- 250 - 300 g water (enough to just cover ingredients)
- 5 g raisins
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 500 g fish fillets, thick, skin on, cut in large pieces (5-6 cm)
- 400 - 500 g fresh mixed seafood, to taste
- 1 Tbsp fresh parsley leaves
- Wartości odżywcze
- na 4 portions
- Kalorie
- 6873 kJ / 1640 kcal
- Białko
- 172 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 74 g
Alternatywne przepisy
Crab & Prawn Linguine
25min
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1 Std. 10 Min
Chicken Étouffée
45min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Lamb Spezzatino
1h 45min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 Std. 10 Min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Creamed Cod
45min