Urządzenia i Akcesoria
Brodet (Fish stew)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
olive oil plus 1 Tbsp60 g
-
onions quartered300 g
-
red wine vinegar1 Tbsp
-
garlic cloves crushed (see tip)3
-
bay leaf1
-
tomatoes halved500 g
-
water (enough to just cover ingredients)250 - 300 g
-
raisins5 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fish fillets thick, skin on, cut in large pieces (5-6 cm)500 g
-
fresh mixed seafood to taste400 - 500 g
-
fresh parsley leaves1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Białko
172 g
Kalorie
6873 kJ /
1640 kcal
Tłuszcz
74 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35min
Lamb and Green Bean Casserole
1h 10min
Curried Prawns with Rice
1h
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Salmon and Potato Bake with Dill
1h 15min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Fish Stew
45min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Seafood Risotto with Chorizo
1h 5min