Urządzenia i Akcesoria
Brodet (Fish stew)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
olive oil plus 1 Tbsp60 g
-
onions quartered300 g
-
red wine vinegar1 Tbsp
-
garlic cloves crushed (see tip)3
-
bay leaf1
-
tomatoes halved500 g
-
water (enough to just cover ingredients)250 - 300 g
-
raisins5 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fish fillets thick, skin on, cut in large pieces (5-6 cm)500 g
-
fresh mixed seafood to taste400 - 500 g
-
fresh parsley leaves1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Białko
172 g
Kalorie
6873 kJ /
1640 kcal
Tłuszcz
74 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Creamed Cod
45 min
Caldeirada (Fish Stew)
45 min
Curried Prawns with Rice
1 godz.
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 godz. 15 min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 godz.
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Tomato and Haddock Rice
50 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min