Zupa Pho

Zupa Pho

3.8 307 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 porcje

Składniki

  • cebuli przekrojonej na pół
    150 g
  • korzenia imbiru, świeżego pokrojonego na kawałki
    70 g
  • ząbki czosnku
    2
  • gwiazdki anyżu
    2
  • laska cynamonu
    1
  • nasion kolendry
    2 łyżeczki
  • skrzydełek z kurczaka
    600 g
  • polędwicy wołowej pokrojonej w 2 cm plastry
    200 g
  • wody
    1000 g
  • papryczka chili, świeża bez gniazd nasiennych, pokrojona na kawałki
    1
  • cebuli dymki drobno pokrojonej (20 g białej i 20 g zielonej części)
    40 g
  • sosu rybnego bezglutenowego
    20 g
  • makaronu ryżowego nitki
    150 g
  • kiełków fasoli mung, świeżych
    100 g
  • kolendry, świeżej drobno pokrojonej
    15 g
  • limonka pokrojona w ćwiartki
    1
  • cukier do smaku

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 527 kcal / 2206 kJ
Białko 44.3 g
Tłuszcz 20.7 g
Węglowodany 43.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...