
Urządzenia i Akcesoria
Zupa Pho
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 porcje
Składniki
-
cebuli przekrojonej na pół150 g
-
korzenia imbiru, świeżego pokrojonego na kawałki70 g
-
ząbki czosnku2
-
gwiazdki anyżu2
-
laska cynamonu1
-
nasion kolendry2 łyżeczki
-
skrzydełek z kurczaka600 g
-
polędwicy wołowej pokrojonej w 2 cm plastry200 g
-
wody1000 g
-
papryczka chili, świeża bez gniazd nasiennych, pokrojona na kawałki1
-
cebuli dymki drobno pokrojonej (20 g białej i 20 g zielonej części)40 g
-
sosu rybnego bezglutenowego20 g
-
makaronu ryżowego nitki150 g
-
kiełków fasoli mung, świeżych100 g
-
kolendry, świeżej drobno pokrojonej15 g
-
limonka pokrojona w ćwiartki1
-
cukier do smaku
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
527 kcal /
2206 kJ
Białko
44.3 g
Tłuszcz
20.7 g
Węglowodany
43.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DIETA BEZ GLUTENU
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Tajska zupa z kurczakiem (Tom Kha Gai)
40 min
Azjatyckie spring rolls
1 godz. 20 min
Japońska zupa ramen
1 godz. 50 min
Sałatka z wodorostów wakame z grzybami mun i sezamem
45 min
Zupa miso, owoce morza w sake z ryżem
1 godz. 5 min
Tajski bulion z krewetkami, pikantne jabłka
1 godz. 15 min
Ramen z klopsikami z indyka
2 godz. 25 min
Ostro-kwaśna zupa krewetkowa
35 min
Curry z wołowiną
45 min
Pad Thai z kurczakiem
30 min
Wołowina teriyaki z ryżem
1 godz. 50 min
Pad Thai z krewetkami
45 min