Zupa Pho

Zupa Pho

3.8 309 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 porcje

Składniki

  • 150 g cebuli przekrojonej na pół
  • 70 g korzenia imbiru, świeżego pokrojonego na kawałki
  • 2 ząbki czosnku
  • 2 gwiazdki anyżu
  • 1 laska cynamonu
  • 2 łyżeczki nasion kolendry
  • 600 g skrzydełek z kurczaka
  • 200 g polędwicy wołowej pokrojonej w 2 cm plastry
  • 1000 g wody
  • 1 papryczka chili, świeża bez gniazd nasiennych, pokrojona na kawałki
  • 40 g cebuli dymki drobno pokrojonej (20 g białej i 20 g zielonej części)
  • 20 g sosu rybnego bezglutenowego
  • 150 g makaronu ryżowego nitki
  • 100 g kiełków fasoli mung, świeżych
  • 15 g kolendry, świeżej drobno pokrojonej
  • 1 limonka pokrojona w ćwiartki
  • cukier do smaku

Wartości odżywcze na 1 porcję

Białko 44.3 g
Kalorie 2206 kJ / 527 kcal
Tłuszcz 20.7 g
Węglowodany 43.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...