
Urządzenia i Akcesoria
Śródziemnomorska zupa pomidorowa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porcje
Składniki
-
cebuli szalotki przekrojonej na pół30 g
-
ząbek czosnku1
-
oliwy z oliwek15 g
-
tymianku, świeżego tylko liście1 łyżeczka
-
liść laurowy, suszony1
-
chili, mielonego1 szczypta
-
soli1 płaska łyżeczka
-
pomidorów, dojrzałych pokrojonych w ćwiartki1000 g
-
liści bazylii, świeżych10 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
68 kcal /
284 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PORA NA POMIDORA
9 Przepisów
Polska
Polska