Urządzenia i Akcesoria
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
orange zest1 tsp
-
orange juice (approx. 1 orange)100 g
-
honey30 g
-
wasabi paste (opcjonalnie) to taste¼ tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 500-600 g total)4
-
sea salt plus extra to season1 - 2 pinches
-
ground black pepper plus extra to season1 - 2 pinches
-
leek white part only, cut into quarters (approx. 160 g)1
-
extra virgin olive oil20 g
-
butter20 g
-
buckwheat300 g
-
verjuice or dry white wine100 g
-
water750 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
lemon juice (approx.1 lemon)40 g
-
asparagus trimmed and cut into halves1 bunch
-
roasted unsalted cashew nuts (opcjonalnie)100 g
-
pepitas or sunflower seeds30 g
-
fresh goat's cheese crumbled50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2135.9 mg
Białko
63.7 g
Kalorie
4171 kJ /
993 kcal
Tłuszcz
51.9 g
Błonnik
8.4 g
Tłuszcz nasycony
13.1 g
Węglowodany
65.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Duck confit with lentil & orange salad
15 Std. 40 Min
Green goodness soup
10 Min
Asian-style fish fillets
30 Min
Cod with citrus butter
40 Min
Fish and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Shrimp stuffed bell peppers
1 Std. 25 Min
Creamed spinach
15 Min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 Min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 Min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min
Broccoli almond soup
30 Min
Broccoli soup with sage oil
30 Min