Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 tsp orange zest
- 100 g orange juice (approx. 1 orange)
- 30 g honey
- ¼ tsp wasabi paste, to taste
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 500-600 g total)
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 1 leek, white part only, cut into quarters (approx. 160 g)
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g butter
- 300 g buckwheat
- 100 g verjuice or dry white wine
- 750 g water
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 40 g lemon juice (approx.1 lemon)
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut into halves
- 100 g roasted unsalted cashew nuts
- 30 g pepitas or sunflower seeds
- 50 g fresh goat's cheese, crumbled
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4171 kJ / 993 kcal
- Białko
- 63.7 g
- Węglowodany
- 65.5 g
- Tłuszcz
- 51.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.1 g
- Błonnik
- 8.4 g
- Sód
- 2135.9 mg
Alternatywne przepisy
Seared tuna on chilli bean mash
35min
Sardines in parcels with green bean salad
Brak ocen
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45min
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20min
Turmeric fish
30min
Prawn saganaki with feta
35min
Green quinoa breakfast bowl (Post-natal)
35min
Quinoa salad with chicken and avocado
1h 15min
Cod with citrus butter
40min
Steamed fish with green mash
50min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35min