Urządzenia i Akcesoria
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
orange zest1 tsp
-
orange juice (approx. 1 orange)100 g
-
honey30 g
-
wasabi paste (opcjonalnie) to taste¼ tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 500-600 g total)4
-
sea salt plus extra to season1 - 2 pinches
-
ground black pepper plus extra to season1 - 2 pinches
-
leek white part only, cut into quarters (approx. 160 g)1
-
extra virgin olive oil20 g
-
butter20 g
-
buckwheat300 g
-
verjuice or dry white wine100 g
-
water750 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
lemon juice (approx.1 lemon)40 g
-
asparagus trimmed and cut into halves1 bunch
-
roasted unsalted cashew nuts (opcjonalnie)100 g
-
pepitas or sunflower seeds30 g
-
fresh goat's cheese crumbled50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2135.9 mg
Białko
63.7 g
Kalorie
4171 kJ /
993 kcal
Tłuszcz
51.9 g
Błonnik
8.4 g
Tłuszcz nasycony
13.1 g
Węglowodany
65.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cod with citrus butter
40 min
Zucchini, Brie and basil soup
35 min
Russian beetroot salad
1 godz. 10 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50 min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 godz. 20 min
Prosciutto and basil egg cups
40 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1 godz. 10 min
Avo and egg spread
35 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min
Anti-inflammatory pineapple and turmeric smoothie
10 min