Wersje kompatybilne
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g fresh ginger, peeled, cut into thin slices (2-3 mm)
- 2 garlic cloves
- ½ - 1 fresh red chilli, deseeded if preferred (opcjonalnie)
- 700 g duck breast fillets, skin on
- 1 ½ - 2 tbsp Chinese five spice powder (see Tips), to taste
- 2 pinches salt, plus extra to taste
- 1200 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in Basic Cookbook)
- 80 g soy sauce
- 200 g long-grain white rice
- 200 g pak choi, cut into pieces
- 100 g broccoli florets, cut into pieces (2 cm)
- 250 g fresh mushrooms
- 2 tsp toasted sesame oil (10 g)
- 2 ½ - 3 tbsp honey (approx. 80 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2512 kJ / 600 kcal
- Białko
- 42 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 6.5 g
Alternatywne przepisy
Pork belly ramen
4 Std. 10 Min
Pork fillet with mustard
35 min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Sicilian prawn salad
40 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10 min
Thai beef salad with noodles
1h
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Miso chicken and rice
1h 30 min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2h 30min
Miso salmon broth
40 min
Pork belly with spring onions
1h 10 min