Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g cashews, dry roasted or activated, plus extra to serve (see Tips)
- 180 g onion, cut into quarters
- 100 g carrot, cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 50 g celery, cut into pieces (3 cm)
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra to serve
- 600 g beetroot, washed, trimmed and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
- 2 apple, unpeeled and cored; 1 cut into quarters, 1 cut into julienne, to serve
- 550 g liquid chicken stock or bone broth (see Tips)
- 50 g lemon juice
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- watercress, to serve (optional)
- kefir milk, to serve (optional - see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 821.8 kJ / 195.7 kcal
- Białko
- 5.2 g
- Węglowodany
- 15.7 g
- Tłuszcz
- 11.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 5.5 g
- Sód
- 203 mg
Alternatywne przepisy
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 Min
Zucchini soup
25 Min
Thai green broccoli and spinach soup
25 Min
Ukrainian borscht
35 Min
Pumpkin and ginger soup
35 Min
Curried carrot and ginger soup
40 Min
Pea and lettuce soup with scallops
45 Min
Chunky mixed vegetable soup
50 Min
Spiralised vegetable soup
9 godz.
Broccoli almond soup
30 Min
Broccoli soup with sage oil
30 Min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min