Beetroot soup (gut health)

Beetroot soup (gut health)

4.0 62 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 portions

Składniki

  • cashews dry roasted or activated, plus extra to serve (see Tips)
    70 g
  • onion cut into quarters
    180 g
  • carrot cut into pieces (3 cm - see Tips)
    100 g
  • celery cut into pieces (3 cm)
    50 g
  • extra virgin olive oil plus extra to serve
    40 g
  • beetroot washed, trimmed and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
    600 g
  • apple unpeeled and cored; 1 cut into quarters, 1 cut into julienne, to serve
    2
  • liquid chicken stock or bone broth (see Tips)
    550 g
  • lemon juice
    50 g
  • salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • watercress to serve (optional)
  • kefir to serve (optional - see Tips)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 203 mg
Białko 5.2 g
Kalorie 821.8 kJ / 195.7 kcal
Tłuszcz 11.4 g
Błonnik 5.5 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Węglowodany 15.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...