Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g cashews, dry roasted or activated, plus extra to serve (see Tips)
- 180 g onion, cut into quarters
- 100 g carrot, cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 50 g celery, cut into pieces (3 cm)
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra to serve
- 600 g beetroot, washed, trimmed and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
- 2 apple, unpeeled and cored; 1 cut into quarters, 1 cut into julienne, to serve
- 550 g liquid chicken stock or bone broth (see Tips)
- 50 g lemon juice
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- watercress, to serve (optional)
- kefir milk, to serve (optional - see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 821.8 kJ / 195.7 kcal
- Białko
- 5.2 g
- Węglowodany
- 15.7 g
- Tłuszcz
- 11.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 5.5 g
- Sód
- 203 mg
Alternatywne przepisy
Curried carrot and ginger soup
40 min
Hearty seven vegetable soup
30 min
Wholemeal spelt pastry
35 min
Tomato and red lentil soup
30 min
Roasted eggplant
1h 35 min.
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1h
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Broccoli almond soup
30 min
Broccoli soup with sage oil
30 min