Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g water, plus extra for ice bath
- ice cubes, for cooling
- 350 g asparagus (approx. 3 bunches), trimmed and cut into pieces (approx. 3 cm)
- 200 g zucchini, cut into rounds (approx. 1 cm)
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into halves
- 30 g olive oil
- 2 pink grapefruits, 50 g of juice and remaining segmented
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 tsp chia seeds
- 80 g fresh baby spinach leaves
- 40 g walnuts, cut into pieces
- 1 tbsp sunflower seeds
- 1 tbsp pumpkin seeds
- 2 tbsp fresh chives, finely chopped
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1010.5 kJ / 240.5 kcal
- Białko
- 7.4 g
- Węglowodany
- 9.9 g
- Tłuszcz
- 17.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 7.5 g
- Sód
- 295.8 mg
Alternatywne przepisy
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Rainbow bowl
1j 20 menit
Fennel, freekeh and orange salad
2 godz. 25 min
Raw apple pie
3 godz. 25 min
Roasted eggplant
1 godz. 35 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 10 min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 Std. 50 Min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Sweet potato and grain salad
1j 30 menit
Lentil and mint salad
3h 55min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 Min