Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g water, plus extra for ice bath
- ice cubes, for cooling
- 350 g asparagus (approx. 3 bunches), trimmed and cut into pieces (approx. 3 cm)
- 200 g zucchini, cut into rounds (approx. 1 cm)
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into halves
- 30 g olive oil
- 2 pink grapefruits, 50 g of juice and remaining segmented
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 tsp chia seeds
- 80 g fresh baby spinach leaves
- 40 g walnuts, cut into pieces
- 1 tbsp sunflower seeds
- 1 tbsp pumpkin seeds
- 2 tbsp fresh chives, finely chopped
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1010.5 kJ / 240.5 kcal
- Białko
- 7.4 g
- Węglowodany
- 9.9 g
- Tłuszcz
- 17.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 7.5 g
- Sód
- 295.8 mg
Alternatywne przepisy
Asparagus and broad bean salad
25 min
Brussels sprouts with lime crumb
20 min
Beetroot soup (gut health)
40 min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30 min
Prawn salad with avocado dressing
35 min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 min
Sweet potato and grain salad
1h 30 min
Sicilian prawn salad
40 min
Thai green broccoli and spinach soup
25 min
Zucchini soup
25 min
Raw cauliflower tabouli
30 min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min