Urządzenia i Akcesoria
Dukkah eggs with asparagus and feta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
pistachios50 g
-
sesame seeds20 g
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
Danish feta cut into pieces100 g
-
milk of choice30 g
-
water500 g
-
eggs chilled4
-
green asparagus ends trimmed1 - 2 bunches
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling (optional)1 tbsp
-
gluten free bread toasted, to serve2 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1285.4 mg
Białko
36.8 g
Kalorie
3233.5 kJ /
769.5 kcal
Tłuszcz
59.1 g
Błonnik
8.2 g
Tłuszcz nasycony
13.9 g
Węglowodany
20.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Earl Grey and whisky glaze
1 godz.
Home-style soda bread with spring onion
1 godz.
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Yoghurt and jalapeño dressing
10 min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 min
Grain salad lettuce cups
1 godz. 55 min
Seafood panzanella
1 godz.
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2 godz. 30 min
Open fish burgers
1 godz.
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 godz. 25 min
Broad bean bruschetta
30 min
Lemon and parsley juice
5 min