Urządzenia i Akcesoria
Dukkah eggs with asparagus and feta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
pistachios50 g
-
sesame seeds20 g
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
Danish feta cut into pieces100 g
-
milk of choice30 g
-
water500 g
-
eggs chilled4
-
green asparagus ends trimmed1 - 2 bunches
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling (optional)1 tbsp
-
gluten free bread toasted, to serve2 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1285.4 mg
Białko
36.8 g
Kalorie
3233.5 kJ /
769.5 kcal
Tłuszcz
59.1 g
Błonnik
8.2 g
Tłuszcz nasycony
13.9 g
Węglowodany
20.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Irish hot chocolate
10 min
Spelt and chicken salad
1 godz. 15 min
Creamy blue cheese with shell pasta
45 min
Abundant breakfast bowl
30 min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Avocado and goats cheese smash
5 min
Coriander pesto pizza
1 godz. 30 min
Sundried tomato hommus with crackers
1 godz. 15 min
Rice salad with warm mustard dressing
1 godz. 40 min
Quinoa salad with chicken and avocado
1 godz. 15 min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 min