Dukkah eggs with asparagus and feta
TM6 TM5 TM31

Dukkah eggs with asparagus and feta

4.3 (9 ocen)

Składniki

  • 50 g pistachios
  • 20 g sesame seeds
  • 1 tbsp coriander seeds
  • 2 tbsp cumin seeds
  • ¼ tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 100 g Danish feta, cut into pieces
  • 30 g milk of choice
  • 500 g water
  • 4 eggs, chilled
  • 1 - 2 bunches green asparagus, ends trimmed
  • 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for drizzling (optional)
  • 2 slices gluten free bread, toasted, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3233.5 kJ / 769.5 kcal
Białko
36.8 g
Węglowodany
20.6 g
Tłuszcz
59.1 g
Tłuszcz nasycony
13.9 g
Błonnik
8.2 g
Sód
1285.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy