Urządzenia i Akcesoria
Dukkah eggs with asparagus and feta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
pistachios50 g
-
sesame seeds20 g
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
Danish feta cut into pieces100 g
-
milk of choice30 g
-
water500 g
-
eggs chilled4
-
green asparagus ends trimmed1 - 2 bunches
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling (optional)1 tbsp
-
gluten free bread toasted, to serve2 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1285.4 mg
Białko
36.8 g
Kalorie
3233.5 kJ /
769.5 kcal
Tłuszcz
59.1 g
Błonnik
8.2 g
Tłuszcz nasycony
13.9 g
Węglowodany
20.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai-style fish cakes
30 min
Crab briks
55 min
Black-eyed bean stew with baby squid
5 godz. 15 min
Sicilian prawn salad
40 min
Miso soup and sake seafood with rice
1 godz. 5 min
Prawn salad with horseradish cream
1 godz.
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4 godz. 30 min
Frozen pineapple cream
10 min
Asian chicken noodle soup
1 godz. 35 min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1 godz. 55 min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 min
Prawn stir-fry
25 min