Urządzenia i Akcesoria
Fennel, asparagus and camembert salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Dressing
-
Dijon mustard20 g
-
lemon juice30 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Fennel and asparagus salad
-
Camembert cheese (whole)250 g
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
asparagus trimmed and cut into pieces (3 cm)2 bunches
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
water500 g
-
fennel bulbs cut into very thin slices (see Tip); fennel fronds reserved for garnishing2
-
rocket60 g
-
pitted black olives16
-
roasted pine nuts2 tbsp
-
micro herbs (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
890.5 mg
Białko
17.5 g
Kalorie
1838.3 kJ /
437.5 kcal
Tłuszcz
36.9 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
12.4 g
Węglowodany
6.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweetcorn and black rice salad
1 godz.
Leek and smoked salmon dip
55 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Russian beetroot salad
1 godz. 10 min
Lentil and mint salad
3 godz. 55 min
Baked spinach and feta mushrooms
35 min
Risoni salad with artichoke and feta
25 min
Guacamole
10 min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30 min
Spiralised vegetable soup
24 godz. 50 min
Pancetta and asparagus galettes
1 godz. 5 min
Spring frittata
1 godz. 15 min