Fennel, asparagus and camembert salad
TM6 TM5 TM31

Fennel, asparagus and camembert salad

4.0 (3 oceny)

Składniki

Dressing

  • 20 g Dijon mustard
  • 30 g lemon juice
  • 50 g extra virgin olive oil
  • ¼ tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper

Fennel and asparagus salad

  • 250 g Camembert cheese (whole)
  • 1 sprig fresh thyme, leaves only
  • 2 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (3 cm)
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • 500 g water
  • 2 fennel bulbs, cut into very thin slices (see Tip); fennel fronds reserved for garnishing
  • 60 g rocket
  • 16 pitted black olives
  • 2 tbsp roasted pine nuts
  • micro herbs (optional)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1838.3 kJ / 437.5 kcal
Białko
17.5 g
Węglowodany
6.3 g
Tłuszcz
36.9 g
Tłuszcz nasycony
12.4 g
Błonnik
5.5 g
Sód
890.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy