Urządzenia i Akcesoria
Fennel, asparagus and camembert salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Dressing
-
Dijon mustard20 g
-
lemon juice30 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Fennel and asparagus salad
-
Camembert cheese (whole)250 g
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
asparagus trimmed and cut into pieces (3 cm)2 bunches
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
water500 g
-
fennel bulbs cut into very thin slices (see Tip); fennel fronds reserved for garnishing2
-
rocket60 g
-
pitted black olives16
-
roasted pine nuts2 tbsp
-
micro herbs (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
890.5 mg
Białko
17.5 g
Kalorie
1838.3 kJ /
437.5 kcal
Tłuszcz
36.9 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
12.4 g
Węglowodany
6.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Brussels sprouts with lime crumb
20 min
Broccoli salad
10 min
Zucchini soup
25 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Sicilian prawn salad
40 min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 godz. 30 min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1 godz.
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min
Vegetable potato salad with chicken
1 godz. 15 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min