Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dressing
- 20 g Dijon mustard
- 30 g lemon juice
- 50 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
Fennel and asparagus salad
- 250 g Camembert cheese (whole)
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 2 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 500 g water
- 2 fennel bulbs, cut into very thin slices (see Tip); fennel fronds reserved for garnishing
- 60 g rocket
- 16 pitted black olives
- 2 tbsp roasted pine nuts
- micro herbs (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1838.3 kJ / 437.5 kcal
- Białko
- 17.5 g
- Węglowodany
- 6.3 g
- Tłuszcz
- 36.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.4 g
- Błonnik
- 5.5 g
- Sód
- 890.5 mg
Alternatywne przepisy
Prawn stir-fry
25min
Seared tuna on chilli bean mash
35min
Prawn salad with avocado dressing
35min
Sweet potato and grain salad
1 Std. 30 Min
Buckwheat mushroom tartlets
1h 45min
Artichoke and bean ragout
1 Std. 30 Min
Eggplant with burghul
55 Min
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2h 30min
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 Std. 15 Min
Polenta zucchini slice
2h 10min