Cauliflower rice pilaf with sweet potato
TM6 TM5 TM31

Cauliflower rice pilaf with sweet potato

3.6 (40 ocen)

Składniki

  • 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
  • 40 g shelled pistachios
  • 40 g pine nuts
  • 40 g slivered almonds
  • ½ tsp ground cinnamon
  • ½ tsp ground cumin
  • ½ tsp ground ginger
  • ½ tsp ground coriander
  • ½ tsp ground turmeric
  • 700 - 750 g cauliflower, broken into florets (3 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
  • 8 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 8 sprigs fresh coriander, leaves only
  • 200 g fresh mushrooms, cut into slices
  • 30 g white wine
  • 500 g water
  • 300 g sweet potato, cut into pieces (1-2 cm)
  • 50 g currants
  • 80 g fresh baby spinach leaves, roughly chopped
  • 12 dried apricots, cut into thin strips
  • ½ tsp sea salt, to taste
  • ½ tsp ground black pepper, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1721.5 kJ / 409.8 kcal
Białko
19.3 g
Węglowodany
27.7 g
Tłuszcz
22.3 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Błonnik
12.5 g
Sód
539.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy