Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese (opcjonalnie) crust removed and cut into cubes (3 cm)50 g
-
shelled pistachios40 g
-
pine nuts40 g
-
slivered almonds40 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
cauliflower broken into florets (3 cm)700 - 750 g
-
garlic cloves2
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters4
-
fresh flat-leaf parsley leaves only8 sprigs
-
fresh coriander leaves only8 sprigs
-
fresh mushrooms cut into slices200 g
-
white wine30 g
-
water500 g
-
sweet potato cut into pieces (1-2 cm)300 g
-
currant50 g
-
fresh baby spinach leaves roughly chopped80 g
-
dried apricots cut into thin strips12
-
sea salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
539.3 mg
Białko
19.3 g
Kalorie
1721.5 kJ /
409.8 kcal
Tłuszcz
22.3 g
Błonnik
12.5 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
27.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuscan bean soup
30 min
Broccoli salad
10 min
Beetroot salad
10 min
Rice salad
1 godz.
Minestrone
40 min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1 godz.
Curried lentils and steamed pumpkin
1 godz. 15 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Brown rice salad
40 min
Hearty seven vegetable soup
30 min
Raw cauliflower tabouli
30 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min