Urządzenia i Akcesoria
Rabbit stew
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil20 g
-
garlic cloves2
-
brown onion60 g
-
fresh herbs leaves only (e.g. parsley, thyme, oregano), plus extra for garnishing10 sprigs
-
canned chopped tomatoes400 g
-
rabbit meat cut into pieces (approx. 6 cm)800 g
-
water50 g
-
dry white wine40 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
926.1 mg
Białko
59.1 g
Kalorie
1760.3 kJ /
419 kcal
Tłuszcz
16.7 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Węglowodany
4.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 godz. 20 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Bamia (okra and meat stew)
55 min
Warm cabbage dish
15 min
Pasta with tuna
30 min
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35 min
Arseeyah
50 min
Rabbit stew (Gibelotte)
1 godz. 35 min
Apples with cider sabayon sauce
40 min
Chicken breasts with courgette topping
50 min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1 godz. 15 min
Semolina custard
20 min