Rabbit stew
TM6 TM5 TM31

Rabbit stew

3.6 (8 ocen)

Składniki

  • 20 g extra virgin olive oil
  • 2 garlic cloves
  • 60 g brown onion
  • 10 sprigs fresh herbs, leaves only (e.g. parsley, thyme, oregano), plus extra for garnishing
  • 400 g canned chopped tomatoes
  • 800 g rabbit meat, cut into pieces (approx. 6 cm)
  • 50 g water
  • 40 g dry white wine
  • 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1760.3 kJ / 419 kcal
Białko
59.1 g
Węglowodany
4.4 g
Tłuszcz
16.7 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Błonnik
2.2 g
Sód
926.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy