Urządzenia i Akcesoria
Rabbit stew
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil20 g
-
garlic cloves2
-
brown onion60 g
-
fresh herbs leaves only (e.g. parsley, thyme, oregano), plus extra for garnishing10 sprigs
-
canned chopped tomatoes400 g
-
rabbit meat cut into pieces (approx. 6 cm)800 g
-
water50 g
-
dry white wine40 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
926.1 mg
Białko
59.1 g
Kalorie
1760.3 kJ /
419 kcal
Tłuszcz
16.7 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Węglowodany
4.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Frozen strawberry mousse with cream cheese topping
1h 10min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Basic bread dough
5min
Peas and jamon
40min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1h 15min
Fish soup
40min
Pork and lentils with onion and radish pickle
40min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Turkey burgers
1h 25min
Pasta with tuna
30min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min