Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g olive oil
- 50 g soy sauce
- ½ tsp brown sugar
- 1 lemon, zest and juice
- 4 skinless salmon fillets (150-180 g each)
- 100 g eschalots, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 100 g leek, white part only, cut into pieces
- 20 - 30 g fresh ginger, peeled (opcjonalnie)
- 100 g celery stalks, cut into pieces
- 350 g frozen green peas
- 450 g water
- 2 tsp salt
- 400 g broccoli
- 2 pinches ground black pepper
- 50 - 100 g pouring (whipping) cream, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2782 kJ / 664 kcal
- Białko
- 46 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 43 g
- Błonnik
- 9.4 g
Alternatywne przepisy
Tuna nicoise salad (gut health)
1h 15min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 10 Min
Whole cauliflower with pea purée
40min
Steamed asparagus with caper crumbs
30min
Broad bean bruschetta
30min
Salmon rice bowl (gut health)
45min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Jambalaya
35min
Salmon with yoghurt dressing
55min