Urządzenia i Akcesoria
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
olive oil80 g
-
soy sauce50 g
-
brown sugar½ tsp
-
lemon zest and juice1
-
skinless salmon fillets (150-180 g each)4
-
eschalots cut into pieces100 g
-
garlic clove1
-
leek white part only, cut into pieces100 g
-
fresh ginger (opcjonalnie) peeled20 - 30 g
-
celery stalks cut into pieces100 g
-
frozen green peas350 g
-
water450 g
-
salt2 tsp
-
broccoli400 g
-
ground black pepper2 pinches
-
pouring (whipping) cream to taste50 - 100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
46 g
Kalorie
2782 kJ /
664 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
9.4 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheat's cauliflower fried rice
35min
Turmeric fish
30min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Shrimp Salad with Peaches in White Pepper Citronette
1h
Smoked honey and dill salmon
1h 5min
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1h 40min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35min
Courgette omelette
40min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1h 40min