Urządzenia i Akcesoria
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
olive oil80 g
-
soy sauce50 g
-
brown sugar½ tsp
-
lemon zest and juice1
-
skinless salmon fillets (150-180 g each)4
-
eschalots cut into pieces100 g
-
garlic clove1
-
leek white part only, cut into pieces100 g
-
fresh ginger (opcjonalnie) peeled20 - 30 g
-
celery stalks cut into pieces100 g
-
frozen green peas350 g
-
water450 g
-
salt2 tsp
-
broccoli400 g
-
ground black pepper2 pinches
-
pouring (whipping) cream to taste50 - 100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
46 g
Kalorie
2782 kJ /
664 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
9.4 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1h
Pasta alla puttanesca
35min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50min
Beetroot soup (gut health)
40min
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
2h
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 10min
Samke harra
35min
Smoked honey and dill salmon
1h 5min
Turmeric fish
30min
Mango salmon bowl
40min
Spiced garlic prawns and calamari
15min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40min