Urządzenia i Akcesoria
Asian chicken noodle soup
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portions
Składniki
Chicken
-
whole uncooked chicken (1.2-1.4 kg)1
-
lemon cut into halves1
-
brown onion (approx.150 g), cut into quarters1
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters3
-
fresh coriander roots, stems and leaves3 sprigs
-
miso paste2 tbsp
-
soy sauce2 tbsp
-
mirin1 tbsp
Broth
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
long red chillies deseeded if preferred1 - 2
-
dried shiitake mushrooms sliced3 - 4
-
sesame oil1 tsp
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water1550 g
-
whole egg washed4
-
udon noodles rinsed and separated400 g
-
carrot (approx. 1-2 carrots), cut into halves lengthways and cut into slices (1 cm)120 g
-
canned baby corn drained and cut into halves100 - 150 g
-
broccolini (approx. 1 bunch), trimmed and cut into pieces (4-5 cm)150 - 200 g
-
sea salt to taste1 - 2 tsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices, for garnishing1 - 2
-
fresh coriander leaves only, torn, for garnishing2 - 3 sprigs
-
fried shallots for garnishing1 tbsp
-
nori sheet (opcjonalnie) cut into thin strips, for garnishing1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3188.3 mg
Białko
86.3 g
Kalorie
3880 kJ /
923.8 kcal
Tłuszcz
45.5 g
Błonnik
9.6 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
38.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pad Thai noodles with prawns
30 min
Thai noodle and seafood salad
50 min
Wonton soup
1 godz.
Pork with black bean sauce
30 min
Beef rendang
1 godz. 55 min
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35 min
Pad see ew
30 min
Hot and sour prawn soup
45 min
Beef and coconut soup
30 min
Eggplant rotolo
1 godz. 40 min
Chicken and prawn noodles
30 min
Curry laksa
45 min