Urządzenia i Akcesoria
Asian chicken noodle soup
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portions
Składniki
Chicken
-
whole uncooked chicken (1.2-1.4 kg)1
-
lemon cut into halves1
-
brown onion (approx.150 g), cut into quarters1
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters3
-
fresh coriander roots, stems and leaves3 sprigs
-
miso paste2 tbsp
-
soy sauce2 tbsp
-
mirin1 tbsp
Broth
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
long red chillies deseeded if preferred1 - 2
-
dried shiitake mushrooms sliced3 - 4
-
sesame oil1 tsp
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water1550 g
-
whole egg washed4
-
udon noodles rinsed and separated400 g
-
carrot (approx. 1-2 carrots), cut into halves lengthways and cut into slices (1 cm)120 g
-
canned baby corn drained and cut into halves100 - 150 g
-
broccolini (approx. 1 bunch), trimmed and cut into pieces (4-5 cm)150 - 200 g
-
sea salt to taste1 - 2 tsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices, for garnishing1 - 2
-
fresh coriander leaves only, torn, for garnishing2 - 3 sprigs
-
fried shallots for garnishing1 tbsp
-
nori sheet (opcjonalnie) cut into thin strips, for garnishing1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3188.3 mg
Białko
86.3 g
Kalorie
3880 kJ /
923.8 kcal
Tłuszcz
45.5 g
Błonnik
9.6 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
38.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wonton soup
1 godz.
Pork san choy bau
25 min
Pad Thai noodles with prawns
30 min
Beef rendang
1 godz. 55 min
Hong Kong-style roast pork belly
10 godz.
Taiwanese sticky rice
1 godz. 40 min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min
Pork belly ramen
4 godz. 10 min
One pot pasta with chorizo
35 min
Mexican chicken soup
30 min
Miso chicken and rice
1 godz. 30 min
Pasta salad with trout and vegetables
45 min