Urządzenia i Akcesoria
Thai-style grilled pork skewers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 7 godz. 25 min
12 portions
Składniki
-
olive oil20 g
-
garlic cloves5
-
fresh coriander root and stem2 stalks
-
ground white pepper¼ tsp
-
piece palm sugar1
-
fish sauce20 g
-
oyster sauce1 tbsp
-
dark soy sauce2 tbsp
-
coconut milk100 g
-
pork fillet cut into large pieces (3-4 cm) (see Tips)680 g
-
warm water for soaking
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
467.6 mg
Białko
13.9 g
Kalorie
399.6 kJ /
95.1 kcal
Tłuszcz
3.6 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed pork buns (baozi)
2 godz. 30 min
Korean barbecue chicken with rice
45 min
Pork ribs with black bean sauce
2 godz.
Sweet and sour pork
40 min
Sticky sesame chicken
40 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Chorizo and prawns a la Sidra
25 min
Asian-style pork noodles
1 godz.
Pork belly with spring onions
1 godz. 10 min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Chiang Mai noodles
25 min