Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g olive oil
- 5 garlic cloves
- 2 stalks fresh coriander, root and stem
- ¼ tsp ground white pepper
- 1 piece palm sugar
- 20 g fish sauce
- 1 tbsp oyster sauce
- 2 tbsp dark soy sauce
- 100 g coconut milk
- 680 g pork fillet, cut into large pieces (3-4 cm) (see Tips)
- warm water, for soaking
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 399.6 kJ / 95.1 kcal
- Białko
- 13.9 g
- Węglowodany
- 1.6 g
- Tłuszcz
- 3.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 467.6 mg
Alternatywne przepisy
Pork belly with spring onions
1 Std. 10 Min
Turmeric fried chicken
13h 10min
BBQ chicken winglets
1h 15 min
Hong Kong-style roast pork belly
10h
Char siew sauce
10min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5 min
Pork ribs with black bean sauce
2 Std.
San bei ji (three cup chicken)
35min
Asian beef salad with peanut dressing
30 Min
Pork belly ramen
4h 10 min
Korean barbecue chicken with rice
45 Min
Asian chicken noodle salad
45 Min