Urządzenia i Akcesoria
Pad Thai noodles with prawns
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
flat rice stick noodles200 g
-
boiling water for soaking
-
roasted unsalted peanuts80 g
-
garlic cloves3
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into halves; plus extra cut into slices, for garnishing1
-
fresh coriander roots, stalks and leaves separated6 sprigs
-
fish sauce1 ½ tbsp
-
lime juice (approx. 2-3 limes)40 g
-
tamarind paste1 tbsp
-
soy sauce2 tbsp
-
shrimp paste (see Tips)¼ tsp
-
palm sugar (approx. 1 cm cube), grated3 tsp
-
eggs2
-
water500 g
-
peeled raw prawns350 g
-
bean sprouts for garnishing
-
fresh chives finely chopped, for garnishing
-
fried shallots for garnishing3 tbsp
-
lime cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1831.7 mg
Białko
34.6 g
Kalorie
2553.5 kJ /
608 kcal
Tłuszcz
22.8 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
62 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1 godz. 45 min
Nasi goreng
40 min
Thai beef salad with noodles
1 godz.
Beef and pepper ragu
2 godz. 15 min
Layered lamb curry
1 godz.
Curry laksa
45 min
Chicken pad thai
55 min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 min
Mexican chicken soup
30 min
Not quite nasi goreng
45 min
Thai beef salad
1 godz. 20 min
Balti coconut fish curry
50 min