
Urządzenia i Akcesoria
Thai-style fish cakes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
18 pieces
Składniki
-
oil for greasing
-
fresh Kaffir lime leaves stalks removed4
-
fresh green beans trimmed, cut into halves100 g
-
spring onions/shallots trimmed, cut into pieces2
-
white fish fillets (e.g. snapper, ling, barramundi), cut into pieces (3-4 cm)600 g
-
Thai red curry paste (see Tips)100 g
-
coconut cream60 g
-
egg white1
-
water plus extra as needed500 g
-
fresh coriander leaves for garnishing
-
fresh long red chilli thinly sliced, for garnishing1
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
178.5 kcal /
749.5 kJ
Białko
22.1 g
Tłuszcz
8.5 g
Węglowodany
2 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Sód
109.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chilli beef with lemon feta
30 min
Beetroot salad
10 min
Butter chicken
55 min
Beef rendang
1 godz. 55 min
Thai red curry paste
15 min
Basil pesto
10 min
Layered lamb curry
1 godz.
Curry laksa
45 min
Sri Lankan red beef curry
1 godz. 40 min
Thai green chicken curry
30 min
Thai chilli chicken and basil
30 min
Thai red chicken curry
30 min