Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g onions, halved or cut in wedges vertically to fit through feeder
- 300 g courgettes, ends removed, halved vertically if too large to fit through feeder
- 500 g potatoes, peeled, cut in pieces that fit in feeder
- ½ bunch fresh dill, plus extra for garnishing
- 300 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste
lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 30 g olive oil, plus extra 2 Tbsp for frying
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 15 g honey
- 10 g Dijon mustard
- ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 4 salmon fillets, fresh, skinless (approx. 125 g each)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 lemon, cut in wedges
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2194.3 kJ / 524.5 kcal
- Białko
- 29.6 g
- Węglowodany
- 31.7 g
- Tłuszcz
- 31.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.9 g
- Błonnik
- 4.6 g
- Sód
- 266.4 mg
Alternatywne przepisy
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Rice pudding
1sa
Pink Coconut Kisses
1 Std. 20 Min
Venison and Potato Goulash
50 dk
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts (TM6)
35min
Rice Pudding
1sa
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2h 10 min.
Minestrone
45min
Steamed Eggs Sunny Side Up
15min
Tuscan Bean Soup
50 dk
Pear Crumble with Coconut and Hazelnuts
50 dk