Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g onions, halved or cut in wedges vertically to fit through feeder
- 300 g courgettes, ends removed, halved vertically if too large to fit through feeder
- 500 g potatoes, peeled, cut in pieces that fit in feeder
- ½ bunch fresh dill, plus extra for garnishing
- 300 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste
lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 30 g olive oil, plus extra 2 Tbsp for frying
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 15 g honey
- 10 g Dijon mustard
- ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 4 salmon fillets, fresh, skinless (approx. 125 g each)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 lemon, cut in wedges
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2194.3 kJ / 524.5 kcal
- Białko
- 29.6 g
- Węglowodany
- 31.7 g
- Tłuszcz
- 31.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.9 g
- Błonnik
- 4.6 g
- Sód
- 266.4 mg
Alternatywne przepisy
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1 Std. 10 Min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 min
Salmon Tikka Dinner with Steamed Rice
40 Min
Leek Leaf Chicken Rolls
55 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3h 5 min
Moroccan Chicken and Couscous
45 min
Cherry and Cinnamon Granola Bars
2 Std. 50 Min
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1h 25min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 Min
Mardi Gras Meatballs
1h 5min