Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Potatoes and Courgettes
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
onions halved or cut in wedges vertically to fit through feeder100 g
-
courgettes ends removed, halved vertically if too large to fit through feeder300 g
-
potatoes peeled, cut in pieces that fit in feeder500 g
-
fresh dill plus extra for garnishing½ bunch
-
water300 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste1 heaped tsp
-
olive oil plus extra 2 Tbsp for frying30 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
honey15 g
-
Dijon mustard10 g
-
fine sea salt plus extra to taste¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
salmon fillets, fresh, skinless (approx. 125 g each)4
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
lemon cut in wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
266.4 mg
Białko
29.6 g
Kalorie
2194.3 kJ /
524.5 kcal
Tłuszcz
31.4 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
31.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick Yoghurt Flatbreads with Smoked Salmon and Cream Cheese
25 min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1 godz. 15 min
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1 godz. 45 min
Prawn Saganaki with Feta
35 min
Pumpkin Cannelloni with Sage and Ricotta
2 godz. 15 min
Coconut Yoghurt
13 godz. 20 min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
45 min
Pork with Spinach Lentils
20 min
Chicken and Chorizo Filo Pie
2 godz.
Chorizo, Red Pepper and Paprika Scones
50 min
Smoky Pork and Beans
3 godz.