Urządzenia i Akcesoria
Puy Lentil and Sausage Casserole
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
oil for frying
-
raw sausages (approx. 600 g)6
-
onions quartered80 g
-
carrots cut in pieces120 g
-
garlic cloves2
-
dried Puy lentils250 g
-
water650 g
-
clove1
-
fresh thyme leaves only, to taste3 - 4 sprigs
-
fresh rosemary leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
dried bay leaf1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
mustard for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21.1 g
Kalorie
1523 kJ /
364 kcal
Tłuszcz
24.8 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Stroganoff
30 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Ratatouille
40 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Pea and Mint Risotto
40 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Mushroom Risotto
30 min