Urządzenia i Akcesoria
Puy Lentil and Sausage Casserole
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
oil for frying
-
raw sausages (approx. 600 g)6
-
onions quartered80 g
-
carrots cut in pieces120 g
-
garlic cloves2
-
dried Puy lentils250 g
-
water650 g
-
clove1
-
fresh thyme leaves only, to taste3 - 4 sprigs
-
fresh rosemary leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
dried bay leaf1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
mustard for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21.1 g
Kalorie
1523 kJ /
364 kcal
Tłuszcz
24.8 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Italian Sausage and Orzo Soup
35 min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 min
Creamy White Beans and Leeks
20 min
Mushroom Risotto
30 min
Asparagus Risotto
45 min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Pea and Mint Risotto
40 min
Lentil and Pancetta Stew
1 godz.