Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm), plus extra shaved for garnishing
- 2 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ brown onion (approx. 75 g), quartered
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 120 g pancetta, diced
- 400 g water
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 100 g courgettes, diced
- 2 celery stalks, diced
- 1 carrot, diced
- 400 g tinned chickpeas, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 400 g tinned kidney beans, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 400 g tinned cannellini beans, rinsed and drained (weight is pre-draining)
-
1
Tbsp vegetable stock paste, homemade (see Tips)
lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 tsp dried chilli flakes
- 6 slices crusty bread, for serving
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1564 kJ / 372 kcal
- Białko
- 26.1 g
- Węglowodany
- 30.2 g
- Tłuszcz
- 13.8 g
- Błonnik
- 13.2 g
Alternatywne przepisy
Red Lentil Soup
40min
Curried Parsnip Soup
30min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45min
Sweet Potato and Courgette Soup
25min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40min
Carrot and Coriander Soup
25min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35min
Butternut Squash and Coconut Soup
30min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 godz. 45 min
Lentil and Bacon Soup
8h 55min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min