Urządzenia i Akcesoria
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil15 g
-
green pepper quartered35 g
-
onions quartered50 g
-
tinned chopped tomatoes35 g
-
garlic clove1
-
½ tsp red pepper, roasted, preserved, purée (pulp of pimiento choricero)smoked paprika hot or sweet½ tsp
-
potatoes peeled, diced (3 cm)300 g
-
water150 g
-
fine sea salt1 pinch
-
fresh tuna cut in pieces (3 cm)120 - 140 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped5 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18.6 g
Kalorie
1138 kJ /
272 kcal
Tłuszcz
8.8 g
Węglowodany
29.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yoghurt
40 min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 godz.
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1 godz. 45 min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 godz.
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 min
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 godz. 15 min