Urządzenia i Akcesoria
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tarts
Przygotowanie 15 godz.
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
red onions quartered or sliced (1 cm)400 g
-
olive oil plus extra for drizzling20 g
-
granulated sugar to taste½ - 1 tsp
-
puff pastry, ready-rolled (1 sheet)225 g
-
goat's cheese cut in 8 round slices200 g
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
462 mg
Białko
14 g
Kalorie
2011 kJ /
484 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower Cheese
50 min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2 godz.
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1 godz. 5 min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1 godz. 30 min
Jersey Royal Potato Salad
40 min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1 godz. 15 min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2 godz. 25 min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 godz.
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2 godz. 15 min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 min