Polpette di peperoni

Polpette di peperoni

4.2 18 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
    10 g
  • di pangrattato
    130 g
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi
    50 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di peperoni rossi e gialli, puliti e a pezzi (2 cm)
    500 g
  • di pane raffermo a pezzetti
    85 g
  • uovo
    1
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 334.7 kcal / 1400.3 kJ
Białko 13.6 g
Tłuszcz 12.1 g
Węglowodany 42 g
Błonnik 4.7 g
Tłuszcz nasycony 3.7 g
Sód 827 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...