Polpettone spinaci e pancetta

Polpettone spinaci e pancetta

4.8 43 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

Polpettone
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • di pane raffermo
    20 g
  • di menta fresca le foglioline lavate
    1 rametto
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    70 g
  • di pancetta a cubetti
    125 g
  • di carne trita di manzo
    350 g
  • di salsiccia a pezzi
    250 g
  • uova
    2
  • di spinaci baby freschi
    80 g
  • di sale
    5 g
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 359 kcal / 1503 kJ
Białko 30.2 g
Tłuszcz 25.2 g
Węglowodany 3.2 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 6.7 g
Sód 1134.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...