Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 120 g di zucchine a pezzi
- 100 g di pastinaca a pezzi
- 30 g di cipollotto a pezzi
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaio di farina di farro
- 4 uova
- Wartości odżywcze
- na 18 pezzi
- Kalorie
- 3239.7 kJ / 774.3 kcal
- Białko
- 44.4 g
- Węglowodany
- 39.1 g
- Tłuszcz
- 49.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.8 g
- Błonnik
- 9.3 g
- Sód
- 862.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Straccetti di pollo con patate e carote
40min
Purè di patate (TM6)
1h
Arrosto di maiale con patate, verdure al vapore e salsa al sidro
2u. 20min
Frittata di zucchine e ricotta
40min
Purè di patate e carote al rosmarino
45min
Frittatina alle zucchine
30min
Riso basmati con bocconcini di vitello speziati
30min
Sformato di zucchine al basilico
50min
Menù: Insalata e merluzzo a vapore; Clafoutis alla frutta
1h
Polpette di pollo e riso con pesto rosso
1h
Torta per il 1° compleanno
1h
Torta di mele della nonna con Affettatutto Bimby®
2h