Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 120 g di zucchine a pezzi
- 100 g di pastinaca a pezzi
- 30 g di cipollotto a pezzi
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaio di farina di farro
- 4 uova
- Wartości odżywcze
- na 18 pezzi
- Kalorie
- 3239.7 kJ / 774.3 kcal
- Białko
- 44.4 g
- Węglowodany
- 39.1 g
- Tłuszcz
- 49.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.8 g
- Błonnik
- 9.3 g
- Sód
- 862.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purè di patate e carote al rosmarino
45 Min
Frittatina alle zucchine
30 min
Frittata di zucchine e ricotta
40 Min
Torta salata ricotta e spinaci
2 Std.
Frittelle di patate aromatiche
45 Min
Muffin frittatine Parmigiano Reggiano e verdure
1 Std.
Ragù di carne e verdurine
30 min
Frullato di frutta (4-6 mesi)
20 Min
Polpette di riso rosse
40 Min
Pisellini e mais a vapore
Brak ocen
Cheesecake al Prosecco
5h
Pesto di zucchine e basilico
20 Min