
Urządzenia i Akcesoria
Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
18 pezzi
Składniki
-
di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)100 g
-
di acqua1200 g
-
di spinaci in foglia surgelati300 g
-
di sale1 cucchiaino
-
spicchio di aglio1
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di pasta sfoglia pronta1 dose
-
uovo sbattuto1
-
di Feta a dadini (0,5 cm)100 g
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
115 kcal /
481 kJ
Białko
4.2 g
Tłuszcz
8.8 g
Węglowodany
4.7 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Sód
262.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Insieme, dove vuoi
26 Przepisów
Włochy
Włochy