Cous cous con sgombro e olive
TM31 TM5 TM6

Cous cous con sgombro e olive

4.4 (148 ocen)

Składniki

Condimento

  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 15 pomodori ciliegino a dadini (0,5 cm)
  • 1 pizzico di sale
  • 15 - 20 olive taggiasche
  • 150 g di filetti di sgombro sott'olio sgocciolati

Cous cous

  • 450 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 300 g di cous cous
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva + q.b.

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1894 kJ / 452.8 kcal
Białko
16.5 g
Węglowodany
61.6 g
Tłuszcz
17.6 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Błonnik
2.6 g
Sód
699.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy