Cous cous con sgombro e olive

Cous cous con sgombro e olive

4.4 159 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

Condimento
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • pomodori ciliegino a dadini (0,5 cm)
    15
  • di sale
    1 pizzico
  • olive taggiasche
    15 - 20
  • di filetti di sgombro sott'olio sgocciolati
    150 g
Cous cous
  • di acqua
    450 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di cous cous
    300 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    1 cucchiaio

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 452.8 kcal / 1894 kJ
Białko 16.5 g
Tłuszcz 17.6 g
Węglowodany 61.6 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Sód 699.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...