Cous cous con sgombro e olive

Cous cous con sgombro e olive

4.4 175 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

Condimento
  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 15 pomodori ciliegino a dadini (0,5 cm)
  • 1 pizzico di sale
  • 15 - 20 olive taggiasche
  • 150 g di filetti di sgombro sott'olio sgocciolati
Cous cous
  • 450 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 300 g di cous cous
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 699.2 mg
Białko 16.5 g
Kalorie 1894 kJ / 452.8 kcal
Tłuszcz 17.6 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Węglowodany 61.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...